Handelsbetingelser

 

Oplysninger 

CPH SUPPLY

CVR: 39123037

Elbagade 75

2300 København S

contact@cphsupply.dk

Betaling

Vi tilbyder betaling med kreditkort, Apple Pay og PayPal. 

Da hovedparten af de sko som sælges hos CPH SUPPLY er købt under gældende regler indenfor brugtmoms, vil der ikke fremgå moms på ordrebekræftelsen. På fremsendte ordrebekræftelse vil der stå følgende "Fortjenstmargenordning – brugte genstande – køber har ikke fradrag for momsen” hvis købet er omfattet af brugtmomsordningen. 

Levering 

Som udgangspunkt bliver alle forsendelser afsendt indenfor 24 timer. 

Vi tilbyder gratis levering med DAO uden omdeling. Hvis det ønskes at afhente eller at prøve ét eller flere par sko hos CPH SUPPLY, er dette også muligt. Send os en mail, eller kontakt os via vores sociale medier. Leveringstiden med DAO er 2-4 hverdage. 

Ved levering af sko til andre lande end Danmark, opkræver vi fragtpris på 150 DKK. Her bliver pakken afsendt med PostNord. Her er leveringstiden imellem 10-14 dage. 

Fortrydelsesret/Returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos CPHSUPPLY. Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen. Du skal inden de 14 dage er gået, have kontaktet os vedrørende en eventuel returnering. Kontakt os på contact@cphsupply.dk - i denne meddelse skal du tydeligt gøre os opmærksom på at du ønsker at bruge din fortydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Omkostningerne ved en returnering afholdes på købers egen regning. Vi råder dig til at sende varen retur med et track and trace nummer, for nemmere at kunne holde øje med pakken. 

Vi tager ikke ansvar for produkter der går i stykker, bliver stjålet eller bortgår på anden vis under fragten til os, da dette er udenfor vores hænder. Varens stand, når du sender den retur Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varens handelsmæssige værdi vurderes udelukkende af CPHSUPPLY. 

Skoboksen er en del af produktet og skal derfor sendes på samme måde som vi har sendt den til jer, modtager vi en beskadiget skoboks kan dette også betegnes som en værdiforringelse. Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig når vi har modtaget vores vare og inspiceret denne.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CPHSUPPLY, Thomas Sonne Elbagade 75, 2300 København S

Du SKAL vedlægge et stykke papir i ordren med navn samt ordrenummer, samt hvorhvidt du ønsker en tilbagebetaling eller en ombytning. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret  

CPHSUPPLY forhandler unikke sko som ikke er tilgængelige på det generelle marked, samt er i forskellig stand grundet alder, opbevaring og andet kan der ikke garanteres for holdbarheden af disse. Af samme årsag kan der ses årstal samt vores subjektive vurdering på standen af skoene på brugte produkter. Med dette kan køber selv vurdere om de mener produktet ved brug kan tage skade af alderen. Vi Bestræber os kunpå at sende funktionelle produkter. Det vil sige at selvom der ikke ydes reklamationsret efter brug af produkterne, tager vi alt ansvar for produkter der stadig er under fortrydelsesretten og ikke er brugte, da vi har mulighed for selv at tjekke disse inden afsendelse samt kun sælger produkter vi mener er brugbare og bør være holdbare.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysninger registreres hos CPHSUPPLY og videregives ikke. Som registreret hos CPHSUPPLY har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: contact@cpsupply.dk

Klager

Hvis der skulle opstå et behov for at angive en klage, kan du med rette kontakte contact@cphsupply.dk.

Vi bestræber os altid efter at finde en fælles løsning, men hvis dette ikke er muligt, henviser vi dig til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Alle klager/tvister vil blive afgjort efter dansk lovgivning.

 

Seneste opdatering d. 09-12-2023