Verificeringsproces

Hvordan fungere processen? 

Hos CPHSUPPLY har vi alle sko på lager, som du kan se på vores hjemmeside. 

Når skoen udgives bliver de opkøbt af forhandlere eller private sælgere. De sko som vi tilbyder er ofte så populære, at de bliver udsolgt med det samme. Før i tiden lå folk i kø for at få eftertragtede Sneakers. Nu foregår alt online, og der er mange med smarte IT-løsninger til mange tusinde kroner, som formår at opkøbe hele lanceringer fra diverse webshops. Så man skal derfor være utrolig heldig at få fingrerne i et par. 

Når skoene er blevet indkøbt af os eller samlere, bliver de enten taget i brug - eller solgt videre. Faktisk som vi gør. Det vi gør er at sikre dig muligheden for at få fat på de mest eksklusive sko, uden at du behøver at skaffe IT-systemer eller at stå i kø. 

Hvor får vi skoene fra, og hvorfor er de dyrere end normalt?

Vi hos CPHSUPPLY har samlet sko i tæt på 10 år, og har derfor fået nogle gode, ærlige og troværdige samarbejdspartnere på tværs af Europa og USA. Som både vi og du kan stole på. 

Skoene du køber hos os, koster mere end de gør hos en normal retailer. Dette er fordi at skoene ikke længere kan købes hos en normal retailer. Så det er her udbud/efterspørgsel kommer ind i billedet. Vores sko er sjældne og eksklusive. 

Alle sko er 100% ægte

Størstedelen af de sko vi sælger er helt nye - men vi sælger også en lille portion vintage sko, som bliver opkøbt i USA. Disse sko er normale træningssko for amerikanere, men for danskere er de hotteste mode. Men hellere købe dem hos os, end at skulle til at forhandle med en person på den anden side af jorden. Det er det vi sørger for. Vi sørger for at handlen er nem og bekvem, og det er du betaler for. Vi kender til eftersalgsmarkedet, og det er desværre ikke alle man kan stole på. 

Alle sko som vi køber hjem bliver verificeret. Vi tjekker op på om det er en ægte model vi står med, så du ikke ender med at blive snydt. 

Det er vores ansvar og vores største opgave at sikre, at de sko du køber er ægte. Vi køber kun sko fra kilder vi stoler 100% på, så du aldrig skal være bekymret for at du ikke får den rette sko.